Over ons

fOLLOW THE PATTERN

Follow the Pattern is de nieuwste online blog voor iedereen die gek is op naaien, haken, en quilten. Een soort tijdschrift dat je er altijd bij kunt pakken om eens lekker door te scrollen, op zoek naar een review over het nieuwste haakboek of een leuk artikel over het maken van een jurkje met plooien. Uiteraard vormgegeven met inspirerende foto’s, zodat je zelf ook meteen aan de slag wilt!

Je vindt hier alle ins en outs over het naaien van (kinder-) kleding en  accescoires, zoals een mooie portemonnee met kurk. Maar ook hippe, gehaakte amigurumi voor op een stijlvolle kinderkamer of bijvoorbeeld zo’n leuk mini-quiltje om je naaikamer op te fleuren komen voorbij.

Follow the Pattern geeft je tips over de leukste patronen en waar je die kan vinden.  Welke handige tools niet mogen ontbreken in je craftroom en welke boeken zeker weten in je boekenkast thuishoren. Natuurlijk komen ook de leukste (web-) winkels aan bod. Waar je moet zijn voor mooie biologische stoffen, een gezellige haakworkshop, of de perfecte Jelly Roll voor je quilt.

Wie ben ik

We kunnen nu mooi even kennismaken: Ik ben José,  de drijvende kracht achter Follow the Pattern. Ik ben getrouwd, moeder van een zoon (4 jaar) en dochter (2 jaar), en helemaal in de ban van alles wat met haken, naaien, en quilten te maken heeft. Ik heb geen craftroom, maar een crafthome 😉 Nu woon ik wel in een flat dus dat spreekt in mijn voordeel, toch? 

Follow the Pattern. Naaiblog, haakblog, quiltblog

That’s me!

Zodra ik kan zit ik achter m’n naaimachine en ik neem altijd wel een haakprojectje mee in m’n tas. Ik ben inderdaad zo’n moeder die zelfs in de speeltuin haakt. Wanneer ik niet kan haken of naaien, speur ik op Pinterest naar inspirerende projectjes of blader ik door een tijdschrift zoals de La Maison Victor of Love Patchwork & Quilting. Ook ben ik veel te vinden op Instagram, Facebook en zit ik in verschillende naai-, haak-, en quiltgroepen op facebook.

Samenwerken

Ik sta open voor verschillende samenwerkingsverbanden, zowel op creatief gebied als op journalistiek gebied. Naast een passie voor haken en naaien heb ik namelijk ook een Masterdiploma in the pocket van de opleiding Media & Journalistiek aan de Erasmus Universiteit. 

Dus heb jij een leuk idee? Wil je dat ik een haak- of naaipatroon voor je test en er over schrijf? Of wil je een product laten testen en mijn eerlijke mening er over? Aarzel niet en neem contact op! Maar ook voor een mooi sfeervehaal over een haakworkshop, naaidag of quiltbee die je organiseert kun je bij mij terecht. Of misschien ken je een goed doel of leuk initiatief dat aandacht verdient. Laat een berichtje achter via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Volg mij op social media