Twinning is winning

TWINNING IS WINNING

Voor een speciale gelegenheid is het natuurlijk leuk wanneer je je eigen outfit kan maken. Maar het wordt nog leuker wanneer je ook voor je dochter een mooi jurkje naait in dezelfde stof! Ze zeggen niet voor niets ‘twinning is winning’. Ik heb daarom twee jurkjes genaaid met een hele mooie flamingoprint en een bijpassend effen stofje. Beide stoffen kocht ik tijdens de Stoffenbeurs in Rotterdam.

Voor mezelf gebruikte ik de populaire Zadie dress van Tilly and the Buttons. Een heel erg fijn patroon! Het patroonblad is echt een verademing vergeleken bij de patroonbladeren van eigenlijk elk ander merk, zoals Burda of McCall’s. Ze zijn namelijk spierwit en op wat dikker papier, waardoor het erg makkelijk is om het patroon over te trekken. Verder neemt Tilly je stapsgewijs door het hele naaiproces met duidelijke foto’s ter illustratie. Het patroon is met €17,25 aan de dure kant, maar het resultaat maakt dat ruimschoots goed! Ik maakte voor mezelf de Zadie in maat M en hij zit als gegoten.

Zadie dress van Tilly and the Buttons

Voor Jannah naaide ik het Regina jurkje van Sofilantjes. Ook dit patroon is echt een favoriet. Het is simpelweg mooi in haar eenvoud. Het bovenstukje naaide ik in de flamingostof en het plooirokje (met zakken!) maakte ik van de effen stof. De pasvorm is slimfit, zoals je op de foto’s goed kunt zien. Ik naaide de Regina in maatje 80.

Regina jurkje van Sofilantjes

We love Flamingo’s!

Hoewel ik er eerder niet heel erg zeker van was of ik wel hetzelfde wilde dragen als m’n tweejarige dochter, maakten de complimentjes en enthousiaste reacties korte metten met die twijfels. En het leverde erg mooie foto’s op!

Please follow and like us:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *